World Wide Rally for Freedom - Malmö

När

20 maj 2023    
2:00 e m - 3:00 e m

Var

Gustav Adolfs Torg - Malmö
Gustaf Adolf Torg, Malmö

Eventtyp

Den 20 maj samlas vi över hela världen för att ena oss i frihetens tecken!

World Wide Rally for Freedom och Global Walkout är två internationella projekt som uppmanar oss att ta handling för att hindra expansionen av de globalistiska planerna att kontrollera befolkningen. I Sverige organiserar Frihet Sverige manifestationer i Stockholm, Göteborg och Malmö i samarbete med flera oberoende organisationer och frihetsaktivister från bl.a. SwebbTv, Demokratifest, Knapptryckarna m.fl.

Vi skapar ett torgmöte för vakna människor. Vår fokus är att informera om Agenda 2030 där FN och WHO driver igenom en plan som förstör för oss och våra barn. Vi samlas för att träffa varandra, lyfta fram viktiga frågor och dela våra tankar med varandra. Vi kommer att ha informationsblad som ni kan dela ut och ta med hem. Efteråt finns det möjlighet att stanna och umgås så ta gärna med er fika och en filt.

frihetsverige.se
t.me/worldwidedemonstration
globalwalkout.com

Laddar Karta...

En kommentar

  1. Det är bra att någon tar tag i det här. Skrämmande vad som kan ske. Vill gärna komma till Malmö, men ålder och plager hindrar. Följer med och blir glad när många tar tag i det. Vi måste fortfarande få leva i ett Demokrati.

    M.v.h. Astrid Ströhm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *