Vaken picknick i Bergianska Trädgården med bad

När

3 juni 2023    
2:00 e m - 11:00 e m

Var

Bergianska Trädgården
Bergianska Trädgården, stockholm

Eventtyp

Den 3:e juni träffas vi vakna och har en picknick i vakenhetens tecken. Vi grillar, äter picknick, spelar roliga spel, dricker vin, och minglar/umgås och har roligt.
Att ta med:
Engångsgrill
Handduk
Badkläder
Picknickfilt
Mat/frukt/dryck/vin
Högtalare/MP3/boombox
Olika spel (kubb, fotboll, volleyboll, boule-set, badminton, brännboll-set, you name it…)
Trädgården är väl relativt halvstor, och vi är inte helt hundra på exakt var vi kommer att vara, men vi tror att vi kommer att vara rakt fram på höger sida, av parken (där det finns någon slags strand/brygga), när man kommer in i den. Dvs man går rakt på, förbi Plantagen (som är någon slags stor marknad / växthus där dom säljer massa blommor, det ligger en parkering bredvid), och sedan när man ser först en villa och sedan en till (större) villa (som ligger dessutom på en höjd), så svänger man höger, och där borde det vara (bredvid så ligger det även någon slags damm med någon liten pytteliten gångbro man kan gå över).
När vi som arrangerar picknicken, är där, så kommer vi också att ta ett foto och posta det fotot i kommentarsfältet. Plus att man kan alltid skriva till varandra i kommentarsfältet, väl på plats. OBS: enligt vad vi har googlat fram (och har ett vagt minne av också) så ska det finnas offentliga toaletter att tillgå till kl 21 i Bergianska Trädgården.
Man åker till T-bana Universitetet, och sedan går man upp den enda utgången som finns, och sedan när man kliver ut ur tunnelbanan, så går man till vänster, förbi/genom busshållplatsen, fortsätter 3 min (så att man har motorvägen på vänster sida, och Naturhistoriska Muséet på höger sida), sedan fortsätter man ytterligare lite till, och då börjar vägen man går på slutta nedåt, så att man kommer att komma under motorvägen (man kommer till en rondell), gå då under motorvägen (och till vänster), då kommer man att se en tågräls och en bilöverfart (den ska ni igenom/passera), och då ser ni Plantagen på höger sidan när ni alltså har kommit över rälsen.
Ses där ?
PS: Till alla som läser – bjud gärna in alla era FB-kontakter, till detta event ? .
https://www.facebook.com/events/742225347637618
Vakna hälsningar
/ Johan Svensson
Laddar Karta...

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *