The Great Resign - Stockholm

När

25 mars 2023    
2:00 e m - 4:00 e m

Var

Kungsträdgården
Kungsträdgården, Stockholm

Eventtyp

Om THE GREAT RESIGN

Framtiden för våra fri- och friheter är hotad, och det är dags för oss att vidta åtgärder. The Great Reset, med sin dystopiska vision om en värld som domineras av stora myndigheter och storteknologi, är en direkt attack på vårt sätt att leva. Men vi kommer inte att stå stilla och se det hända. Gå med i The Great Resign Campaign och bli en del av en kraftfull rörelse för att stoppa Great Reset genom bojkotter, rättsliga åtgärder och aktivering på gräsrotsnivå. Vårt uppdrag är att säga ett stort NEJ till den stora återställningen, skydda våra rättigheter och säkra en ljusare framtid för kommande generationer, genom strategiska, fredliga och kraftfulla åtgärder. Det är dags att agera nu, så gå med oss och låt oss börja jobba!

Målet med denna manifestation är att ena många olika rörelser och folkgrupper som är trötta på maktmissbruk och korruption och som vill ha en fri debatt, rättssäkerhet, sanning istället för lögner och propaganda, och respekt för våra grundlagar och fri och rättigheter.

Gå till vår hemsida om du vill vara med med din organisation eller om du vill veta mer om de aktioner som också kommer att genomföras dagarna innan manifestationen.

Välkomna!

Laddar Karta...

6 Kommentarer

    • avståndstagande = reject

      resign betyder att man accepterar att ge upp, att man underkastar sig

  1. Vad synd att det är samma lördag som Swebbtv har sin konferens. På något vis så vore det bra om man kunde slå ihop er för att ytterligare sprida era kunskaper./ Jane

  2. Jag ska försöka närvara, vi måste göra allt för att stoppa dessa psykopater i WEF som håller på att genomföra ”The great reset”!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *