Nobel Prize Protest

När

10 december 2023    
6:00 e m - 8:00 e m

Var

Myttorget
Mynttorget, Stockholm, 116 31

Eventtyp

Manifestationen börjar bredvid Riksdagen vid Mynttorget (i Gamla Stan), och avslutas ca 45 min senare.

Läkaruppropet (the Doctor’s Appeal), Sjuksköterskeuppropet och partiet MoD lanserar nu ett nytt globalt upprop: Nobel Prize Protest. Alla medborgare i världen är välkomna att skriva under uppropet.

Namninsamlingen har skapats för att protestera mot att årets Nobelpris i fysiologi eller medicin tilldelas två forskare som gjorde det möjligt att använda mRNA-teknik för att producera covid-19-vacciner. Enligt en studie av vaccinationsgrad och dödlighet i 17 länder på södra halvklotet har uppskattningsvis 17 miljoner människor dött på grund av biverkningar av covid-19-vacciner, av vilka de allra flesta är baserade på mRNA. Att hedra två forskare som gjorde mRNA-vacciner möjliga med Nobelpriset är en djup förolämpning mot alla dem som har dött eller blivit allvarligt skadade av dessa produkter. Det stämmer överens med tidigare Nobelpris för DDT (1948) och till uppfinnaren av lobotomi (1949).

 

Manifestationen anordnas gemensamt av Läkaruppropet, Sjuksköterskeuppropet, samt av partiet MoD (Mänskliga rättigheter och demokrati)

Efter detta, så samlas vi för ett eftermingel mellan ca kl 19-22 på restaurangen The Bishops Arms, på Tyska Brinken 34. Efterminglet anordnas separat av sällskapet Organic Circles.

Laddar Karta...

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *